Cover voor Bedrijfskritische netwerk

Bedrijfskritische communicatie

Betrouwbare communicatie netwerken

Uw bedrijfskritische netwerk

U bent op zoek naar een bedrijfskritisch communicatienetwerk voor voice en/of data. Denk hierbij aan LAN, WAN , Wifi, portofonie/PMR (analoog/DMR/tetra), private GSM, DECT, BLE, omroep, oproep, Paging, PZI. Een netwerk waarmee u en uw mensen met een druk op de knop met hun collega’s in contact kunnen komen. Een betrouwbaar en onafhankelijk eigen communicatienetwerk. Aan dit soort netwerken worden eisen gesteld zoals veiligheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, bandbreedte, Quality of Service, “low latency”.

Als vaste partner van de meeste overheidsdiensten en bedrijven waar missie- en  bedrijfskritische communicatie belangrijk is, weet Abiom precies welk netwerk en welke apparatuur passen bij uw organisatie.

Cover voor

Is binnen uw organisatie wel eens nagedacht over de volgende punten:

Voldoet uw netwerk aan de huidige eisen en is het toekomstig bestendig?

 

Kunt u met uw netwerk altijd de veiligheid van uw medewerkers garanderen?

 

Hoe afhankelijk is uw bedrijfsproces van uw netwerk?

Radionetwerken

Betrouwbare en veilige radionetwerken zijn cruciaal voor bedrijfskritische communicatie. Voor elke toepassing moet worden gezocht naar het best passende communicatienetwerk. Behoefte aan capaciteit, snelheid en betrouwbaarheid zijn bepalend voor het advies wat wij u geven voor de juiste connectiviteit. Abiom heeft veel ervaring met de implementatie van lokale analoge en digitale netwerken op basis van o.a. VHF, UHF, Tetra-, DMR- en LTE-techniek en met de aansluiting ervan op bestaande apparatuur en systemen. Door de ervaring bij hulpdiensten en andere organisaties weten wij wat wel en niet werkt. Uiteraard zorgen we als system integrator voor dat communicatienetwerken volledig integreren of naadloos aansluiten als hybride als migratietraject op uw bestaande netwerk en randapparatuur.

 

Randapparatuur en accessoires

De apparatuur bij uw bedrijfskritische netwerk moet aan dezelfde eisen voldoen als het netwerk zelf. Signalen in de vorm van voice en data dragen bij aan snelle, veilige en doeltreffende communicatie. Of het gaat om een mens of machine vanuit een proces, een event, vanuit een voertuig of vanachter een operatorpositie of object, in een extreem luidruchtige of juiste stille omgeving communiceert. Hiervoor heeft Abiom een uitgebreid assortiment aan hard, – en softwareoplossingen die voor iedere omgeving en elke gebruiker een gepaste combinatie van randapparatuur en accessoires biedt. Ons assortiment maakt efficiënte en veilige communicatie mogelijk, waarmee persoonlijke en procesbeveiliging kan worden geborgd. Abiom weet wat goed werkt en wat past bij uw organisatie en werkzaamheden

Push-to-talk-communicatie

Lifeline is een communicatieplatform voor directe, veilige en snelle groepscommunicatie in kritische situaties. Met het eenvoudig te beheren platform kunnen uw medewerkers met een druk op de knop communiceren met een of meerdere collega’s. Uiteraard zorgt Abiom voor een naadloze aansluiting van het platform op bestaande systemen en bij uw bestaande processen. Zo kunnen wij ook het TETRA-netwerk integreren in uw Lifeline-platform.

24/7 Service

Bij hoogwaardige apparatuur en hoogwaardige technologie hoort ook hoogwaardige service. Voor uw bedrijfskritische systemen kunt u daarom in de hele Benelux 24/7 op ons rekenen. Vanuit ons Network Operating Center kunnen wij uw systemen continu monitoren.

Een goed uitgeruste command & controle room draagt bij aan de veiligheid én continuïteit van personeel en proces. Het wordt mogelijk voor mens en machine om snel en veilig te handelen en het overzicht te behouden. Wij integreren met een bestaande en omgeving bieden zowel lokale als gehoste oplossing waarbij u de bewaking en beveiliging in eigen beheer of 24/7 extern kunt laten beheren.

Abiom uw System integrator

Bedrijfskritische systemen zijn opgebouwd uit tal van deeloplossingen. Om daarop te kunnen vertrouwen moeten deze systemen goed met elkaar samenwerken. Ook als ze wat ouder en van verschillende technologieën of merken zijn. Abiom heeft al meer dan 25 jaar ervaring als system integrator. Zo dragen wij bij aan de veiligheid en continuïteit van uw organisatie en het werk dat u doet.

Voor nagenoeg ieder vraagstuk op het gebied van missie- en bedrijfskritische communicatietechnologie vinden wij een antwoord. ‘Bestaat niet’ zit niet in ons DNA, de oplossing komt er. Onze een eigen R&D organisatie heeft een uitstekend trackrecord in missie en bedrijfskritische omgevingen. Wij ontwerpen en realiseren nieuwe systemen, renoveren en/ of integreren als integrator tot u tevreden bent.

Cover voor

Meer weten over bedrijfskritische netwerk? Wij helpen u graag.