Beurzen en evenementen

We hopen u snel te zien

Let’s Connect

We zijn zo enthousiast om u uit te nodigen voor onze Innovatiedag op 7 december 2023.

De Innovatiedag wordt georganiseerd door Abiom. Op deze dag verkennen we opkomende trends en ontwikkelingen en ontdekken we nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Ook staan we stil bij nieuwe technologie, keuzes en de uitdagingen die deze met zich mee kunnen brengen.

Het thema van het evenement is Lets Connect! We hopen dat u met ons meegaat voor een dag vol inspiratie en kennis, een kijkje achter de schermen bij Abiom en om andere knappe koppen uit de branche te ontmoeten.

 

Voor dit evenement dient u zich vooraf in te schrijven. Indien u een uitnodiging wenst te ontvangen, stuur dan een mail naar; letsconnect@abiom.nl

Cover voor

Ontmoet ons

Maak kennis met ons bedrijf en onze oplossingen op één van de (Vak)beurzen, open dagen en relatiedagen. Daarnaast geeft het dè gelegenheid om persoonlijk met de specialisten van Abiom in contact te komen.

 

Brandweercongres 2023

Abiom staat op 27 & 28 oktober 2023 op het brandweercongres in Campus Vesta te Ranst (België).

Het brandweercongres georganiseerd door Brandweervereniging Vlaanderen in samenwerking met Netwerk Brandweer en Campus Vesta is er voor alle mensen actief in de brandweer, alle personeel werkzaam binnen de brandweerzones. Niet alleen operationele medewerkers, ook administratief en ondersteunend personeel, en ambulanciers. Dit congres biedt een unieke kans om te netwerken met collega’s uit de sector en om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

U kunt ons vinden bij onze stand tijdens het beursbezoek.

 

Bezoek de website van het evenement
Cover voor

Municipalia – Le Salon des Mandataires 2024

Van 18 en 19 april 2024 staat Abiom op de Municipalian – Le Salon des Mandataires in Marche-en-Famenne (België). Het evenement vindt plaats in de WEX S.A..

Municipalia – De Salon des Mandataire is een evenement dat alle grote spelers van de lokale autoriteiten samenbrengt.

Deze beurs biedt besluitvormers van openbare aankopen (Waalse vertegenwoordigers, kopers en besluitvormers van lokale openbare diensten) een breed scala aan concrete oplossingen om de problemen aan te pakken die ze tegenkomen bij de dagelijkse uitoefening van hun missies.

 

U vindt ons in standnummer: 235

 

Dinsdag 18 april 2024 | 10:00 tot 19:00
Woensdag 19 april 2024 | 10:00 tot 17:00

 

Bezoek de website van het evenement
Cover voor

eRIC 2024

Op 24 & 25 april 2024 vindt de vierde editie van de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) plaats op Vliegveld Twenthe te Enschede. Twee dagen lang is dit hét verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals, kennisinstituten en (toe)leveranciers van voertuigen, beschermende kleding en uitrusting, robottechniek en 3D oefen- en trainingsapplicaties, specialistische ondersteuningsteams, verbindingen en informatievoorziening. eRIC toont state of the art producten en diensten over de hele breedte van het veiligheidsdomein.

U vindt ons in standnummer: 50 

 

Bezoek de website van het evenement
Cover voor

INFOPOL 2024

Van 23 t/m 25 april 2024 staat Abiom op de INFOPOL. Dit event groeide uit tot een regionaal initiatief tot dé referentie in uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten voor alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledige veiligheidsketen binnen de Benelux.

Om de 2 jaar stellen de meest gespecialiseerde bedrijven – van vervoermiddelen, persoonlijke uitrusting en bewapening tot communicatieapparatuur, overvalpreventie en verkeerstoezicht – hun nieuwste producten en diensten voor op INFOPOL.

U vindt ons in standnummer: 235

Dinsdag 23 april 2024 | 9:30 tot 17:00
Woensdag 24 april 2024 | 9:30 tot 17:00
Donderdag 25 april 2024 | 9:30 tot 16:00

 

Bezoek de website van het evenement
Cover voor