Bodycam oplossing

Een veiliger gevoel

Steeds meer handhavers, hulpverleners en beveiligers dragen een bodycam. Terecht, want we weten van deze gebruikers en uit onderzoek dat de bodycam een positief heeft: hij heeft een de-escalerend effect waardoor gebruikers zich veiliger voelen. Abiom ontwikkelde samen met fabrikant Iwitness een unieke bodycam met bijzondere functionaliteiten.

Diverse gemeentes en organisaties binnen de Openbare Orde en Veiligheid maken al gebruik van onze bodycam oplossing.

Cover voor

IW2AH Bodycam

Met de IW2AH bieden we een bodycam aan welke direct aansluit op de meest voorkomende wensen en behoefte binnen de OOV-sector. Door onze brede kennis en ervaring binnen deze sector, is het ons gelukt om de bodycam te ‘finetunen’ op diverse belangrijke punten.

Enkele highlights van de IW2AH zijn: krachtige 3200mAH batterij, AES256 encryptie, een codec rating H.265 en een IP67 rating.

 

Cover voor

IW4G bodycam

De IW4G bodycam combineert het beste van twee werelden, lokale opname en live video streaming. De IW4G heeft de revolutionaire optie om realtime video (en audio) te streamen via een 4G-netwerk zonder kabels of externe apparaten. Hiermee kunt u de bodycam drager realtime volgen, begeleiden en adviseren.

De IW4G is de enige bodycam ter wereld die live kan streamen in twee protocollen rtmp & rtsp/onvif.

Cover voor

Bodycam software

De bodycam oplossing heeft een zeer gebruiksvriendelijke Video Management Systeem (VMS) met een aantal unieke eigenschappen. Onder de juiste voorwaarden kan het opgenomen beeldmateriaal als bewijslast gebruikt worden. Het VMS kan eenvoudig gekoppeld worden aan uw eigen ICT- en meldkameromgeving.

 

Cover voor
Foto van Wilt u meer weten over  onze bodycam oplossing? Wij helpen u graag.

Wilt u meer weten over onze bodycam oplossing? Wij helpen u graag.

Bodycam accessoires

Bij een complete bodycam oplossing hoort ook een breed scala aan accessoires. Zo bieden wij draagmiddelen op maat en beschikken wij over diverse docking stations. Tevens bieden wij ook enkele specials zoals bijbehorende externe camera’s en carkit mogelijkheden.

Maatwerk is hierin voor ons de standaard.

Cover voor

Dataopslag

Voor de opslag van metadata zijn er diverse mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen en eisen die gesteld worden door de eindgebruiker stellen wij hierin een advies op. Zoals men kan en mag verwachten hebben wij ook bij dit deel hoge eisen op het gebied van databeveiliging. Het encrypten van de opnames is een standaard.

 

Cover voor

Dienstverlening

Als kennispartner adviseren wij u graag tijdens een aanschaftraject van bodycams. Zaken als een bodycam protocol, bodycam training en implementatie in bestaande ICT systemen komen hierin aan bod.

Naast de standaard fabrieksgarantie op bodycam producten bieden wij aanvullend de mogelijkheden van een serviceovereenkomst. Het opstellen hiervan is maatwerk en zullen wij altijd doen in goed overleg met u als klant.

Vraag advies aan
Cover voor