Junior monteur M/V

Jouw uitdaging: jezelf ontwikkelen tot ervaren (service) monteur. Je groeit onder begeleiding van een team van kwalitatief goede (service) monteurs die weten hoe jij het beste uit jezelf kan halen. Jij bent voor hen bovendien een belangrijke ondersteuning.

Onze uitdaging
Je voorziet voertuigen en motoren van diverse elektronica en elektrische apparatuur op het gebied van communicatie, signalering, navigatie en voertuigvolgsystemen.
Als je jezelf voldoende hebt ontwikkeld mag je aan de slag als servicemonteur en werk je voornamelijk op locatie (in de Benelux). Je maakt onderdeel uit van het serviceteam, echter voor je dagelijkse werkzaamheden werk je zelfstandig. Het is jouw verantwoordelijkheid dat een project perfect verloopt en kwaliteit geleverd wordt.
Wij zoeken iemand die ondernemend, leergierig, proactief, hands-on en assertief is. Je vindt het leuk om te werken in een groeiend bedrijf en leert jezelf makkelijk nieuwe dingen aan.

Functie-eisen

  • Afgeronde of bijna afgeronde elektrotechnische of technische opleiding op het gebied van voertuigen
  • Inzicht in technische situaties en het kunnen lezen van technische tekeningen
  • Flexibele instelling ten aanzien van de werktijden
  • Ambitie en leergierigheid; je wil je ontwikkelen naar een hoger niveau
  • Affiniteit met voertuigen is een pré

Wij bieden

  • Een junior functie met uitstekende mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een studiekostenregeling en het halen van je autorijbewijs

Om deze rol tot een succes te maken, vinden wij het als organisatie belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en een sterke servicegerichte instelling hebt. Je bent daarnaast accuraat, flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk. Bovendien moet er een persoonlijke klik zijn met de organisatie en het team.

Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, ontvangen wij je CV en motivatiebrief graag binnen op werken@abiom.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rosalie Siebelink-Kooijman via +31 24 373 44 22.