Mission & Business Critical Solutions

Cover voor

Onze focus; Mission & Business Critical Solutions

Abiom is al 25 jaar gespecialiseerd in oplossingen in Mission & Business Solutions. Focus, verstand van zaken en samenwerking met onze klanten heeft ervoor gezorgd dat we marktleider zijn in die sectoren waar Mission Critical het meest zichtbaar is; Politie, Brandweer en Ambulancediensten. Vanuit deze kennis ontwikkelen wij steeds meer oplossingen voor andere sectoren waar Mission Critical Solutions een steeds grotere rol gaat spelen.

Mission of Business Critical Solutions?

Mobiele netwerktechnologie is nog nooit zo belangrijk geweest. Of het nu gaat om eerste hulpcommunicatie in noodgevallen of essentie beheer voor transportsystemen, nutsbedrijven, landbouw- of sportstadions, betrouwbare connectiviteit voor spraak kan het verschil betekenen tussen een succesvolle missie en een mislukking en soms zelfs tussen leven of dood.

Met de opkomst van o.a LTE mobiele breedband technologie, zien naast de geëigende Mission Critical sectoren ook organisaties in andere sectoren de toepasbaarheid van Mission Critical Solutions in hun organisatie.

Mission Critical Communication

Mission Critical Communicatie verwijst typisch naar communicatieoperaties – grotendeels push-to-talk – ter ondersteuning van operaties met een hoog risico voor leven en eigendom. De toepassingen voor de openbare veiligheid bijvoorbeeld brandweerlieden die een brand bestrijden hebben een communicatie-infrastructuur nodig die storingsvrij werkt. Een arts die een slachtoffer van geweld of een auto-ongeluk bijstaat, moet kunnen beschikken over constante, betrouwbare communicatie, zowel ter plaatse als tijdens het vervoer per ambulance.

Cover voor

Business Critical Communication

Een Business Critical Communicatie-ecosysteem vertoont gelijkenissen met het Mission Critical-ecosysteem. Organisaties die niet “Mission” kritisch zijn hebben vaak een beperkt aantal onderdelen die vrijwel dezelfde eisen stellen als een Mission Critical organisatie. Bestaande communicatie systemen missen een deel van de veerkracht en robuustheid die in de Mission Critical normen en -implementaties zijn ingebouwd. In plaats van te vertrouwen op meerdere beveiligde locaties, kan er slechts één locatie zijn die dienst doet waar de Business Critical Communicatie nodig is, zoals op een luchthaven of in een sportstadion.

De opkomst van nieuwe technologieën maakt het mogelijk om steeds beter in te spelen op het toenemende besef dat oplossingen die veelal ontwikkeld zijn binnen Mission Critical situaties zeer goed toepasbaar zijn binnen Business Critical situaties.

Abiom heeft de afgelopen jaren in toenemende mate oplossingen ontwikkeld voor specifieke sectoren. Een proces dat voortdurend nieuwe inzichten van ons en onze klanten geeft door nieuwe technologische ontwikkelingen en het dagelijks toenemende besef dat Mission Critical Communication in onze maatschappij een steeds prominentere plaats in neemt.

Cover voor