Hessing gaat verder onder de naam Abiom

21 december 2020
Cover voor Hessing gaat verder onder de naam Abiom

Vanaf 1 januari gaat Hessing verder onder de naam Abiom. Het bedrijf voor communicatie- en meldkamersystemen is sinds 2015 onderdeel van de Abiom Groep en heeft haar portfolio inmiddels volledig geïntegreerd met de rest van de organisatie. De nieuwe naam doet recht aan deze ontwikkeling en maakt duidelijk dat klanten voor al hun vraagstukken rondom missiekritische communicatie bij Abiom terecht kunnen.

Hessing bleek in de afgelopen jaren een enorme verrijking voor Abiom. Het gespecialiseerde bedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring met de ontwikkeling, implementatie en exploitatie van analoge transmissie- en meldkamertechnieken en weet deze feilloos aan te sluiten op de hedendaagse ICT-omgeving. Schiphol is al tientallen jaren een trouwe klant, evenals andere luchthavens en enkele grote zorgorganisaties.

Voor klanten verandert er weinig nu Hessing onder een nieuwe naam verdergaat. Zij blijven zakendoen met dezelfde contactpersonen en kunnen blijven rekenen op hoogwaardige service en innovatieve oplossingen voor hun uitdaging. Het enige verschil zit in de naam: vanaf 1 januari gebruikt het voormalige Hessing op alle uitingen het logo en de naam van Abiom.

Over Abiom

Abiom draagt al meer dan 25 jaar bij aan veiligheid in Nederland, België en Luxemburg. Tientallen regionale en landelijke veiligheidsdiensten, grote industriële bedrijven en organisaties rondom complexe infrastructuur maken gebruik van onze expertise op het gebied van missie- en bedrijfskritische radiocommunicatie, mobiele data en signaleringssystemen. Wij zijn volledig gekwalificeerd om over gewenste producten te adviseren, deze in te bouwen en structureel volledige service te verlenen. Is er geen oplossing op maat beschikbaar, dan ontwikkelen wij die graag voor u.

Heeft u vragen over de naamswijziging van Hessing en/of de dienstverlening van Abiom? Neem dan gerust contact met ons op via info@abiom.nl of 024 373 44 22.