Lifeline platform

Cover voor

Missiekritische push-to-talk-communicatie

Veilige en betrouwbare communicatie via een smartphone-applicatie: dat is onze push-to-talk-applicatie Lifeline. Deze intuïtieve applicatie maakt gebruik van 4G en 5G en heeft alle functionaliteiten die portofoons en mobilofoons ook hebben. Ook het beheer is eenvoudig. Uiteraard kunnen wij Lifeline integreren met uw bestaande TETRA-communicatienetwerken.

Lifeline

Lifeline is een communicatieplatform voor directe, veilige en snelle groepscommunicatie in missiekritische situaties. Met het eenvoudig te beheren platform kunnen uw medewerkers met een druk op de knop communiceren met een of meerdere collega’s. Uiteraard zorgt Abiom voor een naadloze aansluiting van het platform op bestaande systemen en bij uw bestaande processen. Zo kunnen wij ook het TETRA-netwerk integreren in uw Lifeline-platform.

www.lifeline-solutions.com
Cover voor
Cover voor

Een schaalbaar platform

De applicatie is onderdeel van het schaalbare Lifeline-platform met tal van extra functionaliteiten en de daarbij behorende apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een beheermodule waarin u Lifeline kunt afstemmen op uw gebruikers en hun werkprocessen. Ook zijn er verschillende losse knoppen beschikbaar, die direct kunnen worden gekoppeld aan Lifeline en uw andere communicatiekanalen. 

Push-to-talk-app

Het vlaggenschip van ons Lifeline-platform is de push-to-talk-app die gebruikers op hun smartphone kunnen installeren. Deze intuïtieve applicatie maakt gebruik van 4G en 5G en heeft alle functionaliteiten die portofoons en mobilofoons ook hebben.

Cover voor

Cover voor

Superieure en razendsnelle audio

Gebruikers en teams communiceren via de Lifeline-applicatie naadloos en realtime. Met de push-to-talk-optie staan ze direct met elkaar in contact. De app is eenvoudig in gebruik: de meeste functionaliteiten kennen uw medewerkers van traditionele portofoons en mobilofoons. Daarnaast kunnen gebruikers groepsgesprekken starten, snel schakelen tussen verschillende groepen, hun actuele status aangeven en een alarm indrukken. De app kenmerkt zich door superieure audiokwaliteit en extreem snelle gespreksopbouwtijd.

Foto van Meer weten over het Lifeline platform? Wij helpen je graag.

Meer weten over het Lifeline platform? Wij helpen je graag.

Abiom levert totaaloplossingen en losse apparatuur en wij verzorgen de in-, om- en opbouw in onze gespecialiseerde werkplaatsen: van communicatieapparatuur, tot mobiele data-oplossingen en signalerings- en videoapparatuur.

Beheermodule vanuit uw browser

De beheermodule is een belangrijk onderdeel van het platform. Vanuit uw browser kunt u gebruikers aanmaken, gespreksgroepen en prioriteiten configureren en rapportages maken. Daarnaast bieden wij ook verschillende accessoires waarmee Lifeline draadloos bediend kan worden.

Cover voor