TETRA- & DMR netwerken

Cover voor

Betrouwbare radionetwerken

Betrouwbare en veilige radionetwerken zijn cruciaal voor missiekritische communicatie. DMR en TETRA zijn hiervoor de meestgebruikte netwerken, waarbij TETRA veelal door organisaties in de OOV wordt ingezet en in de industrie en transport. DMR wordt overwegend door commerciële organisaties gebruikt. Abiom heeft veel ervaring met de implementatie van beide netwerken en de bijbehorende apparatuur, en met de aansluiting ervan op bestaande apparatuur en systemen. Uiteraard helpen wij ook u graag.

TETRA-portofonie en infrastructuur

TETRA is een digitaal radionetwerk dat zeer geschikt is voor organisaties met veel portofoongebruikers en die veel capaciteit nodig hebben, bijvoorbeeld omdat er veel data wordt verstuurd. Lees hier meer over TETRA-portofonie en de TETRA-infrastructuur of neem direct contact met ons op.

Lees meer over TETRA
Cover voor

DMR-portofonie & infrastructuur

Voor kleinere organisaties is DMR interessanter, vooral uit kostenoverwegingen. Ook heeft DMR wat meer functionaliteiten dan TETRA. Zo kan het netwerk ook met machines communiceren. Lees hier meer over DMR-portofonie en de DMR-infrastructuur of neem direct contact met ons op.

 

 

Lees meer over DMR
Contact Abiom

Meer weten over TETRA- & DMR-netwerken? Wij helpen je graag.

Abiom is dé expertise partner

De expertise partner voor openbare orde en veiligheid, infrastructuur, zorg industrie en events. Benieuwd of we jouw sector kunnen bedienen?

Bekijk onze sectoren
Cover voor