Cover voor

Een betrouwbare, flexibele en gebruiksvriendelijke meldkamer

Het HT8000-meldkamerplatform van Abiom is een geavanceerd, betrouwbaar en flexibel IP communicatieplatform. In de dispatch meldkameroplossing worden afzonderlijke communicatiesystemen gecombineerd, wat bijdraagt aan de efficiency en veiligheid. De gebruiksvriendelijke interface zorgt er bovendien voor dat de centralist snel en doelgericht kan reageren in kritieke situaties.

Cover voor

Maatwerk voor uw processen

Wij ontwikkelden de HT8000 in nauwe samenwerking met hulpdiensten die de hoogst mogelijke eisen aan hun meldkamer stellen. Het HT8000-meldkamerplatform is volledig ingericht op die eisen en aanpasbaar aan de specifieke wensen en processen van uw organisatie. Uiteraard kunnen wij als system integrator de HT8000 ook aansluiten op bestaande oplossingen.

Cover voor

Volledige controle

De centralist heeft in de HT8000 via een touch screen, een microfoon of headset de volledige controle over alle communicatiesystemen, omroepinstallaties en toegangssystemen, slagboominstallaties en CCTV. Het systeem is uitbreidbaar met voicelogging, lastcall recording en een personenzoekinstallatie.

Contact Abiom

Meer weten over de HT8000-meldkameroplossing? Wij helpen je graag.

Doordat u met de HT8000 verschillende componenten van uw meldkamer integreert, kunt u uw dienstverlening verbeteren en is het onderhoud en de ondersteuning goedkoper. En dat alles tegen een aanzienlijk lagere total cost of operation. Wilt u meer weten? Neem via onderstaand nummer direct contact met ons op.

Abiom is dé expertise partner.

De expertise partner voor openbare orde en veiligheid, infrastructuur, zorg, industrie en events. Benieuwd of we jouw sector kunnen bedienen?

Bekijk onze sectoren
Cover voor