Cover voor

Een interface voor al uw missiekritische communicatie

IDECS is dé oplossing voor (mobiele) meldkamers, commandoruimtes, bedienposten. In een overzichtelijke gebruikersinterface, de IDECS Dispatcher, komen telefooncentrale, intercomsysteem, GPS-positiebepaling en voicelogging-systeem samen. Ook kunnen er binnen IDECS verschillende communicatie-oplossingen gecombineerd worden, bijvoorbeeld TETRA met een LTE-omgeving.

 

Cover voor

Veeleisende gebruikers

IDECS staat voor Integrated Dispatch and Emergency Control System en is een softwareplatform dat Abiom ontwikkelde voor veeleisende gebruikers. Het platform staat in verbinding met een zogenoemde Radio IP Streamer, oftewel een RIPS-hardwaremodule. Naast het reguliere platform bieden wij ook IDECS Mobile, een netwerk gebaseerde VoIP-oplossing waarmee mobiele radio’s via een beeldscherm kunnen worden bediend.

Advies op maat? Wij helpen je graag.

IDECS is een uitkomst voor elke organisatie die met verschillende missie- en bedrijfskritische systemen werkt. Wij kijken samen met u en met eindgebruikers naar hoe we IDECS het beste kunnen inrichten. Voor elk probleem hebben wij een oplossing, dus daag ons gerust uit. Neem direct contact met ons op.

Neem contact op
Cover voor

Abiom is dé expertise partner.

De expertise partner voor openbare orde en veiligheid, infrastructuur, zorg, industrie en events. Benieuwd of we jouw sector kunnen bedienen?

Bekijk onze sectoren
Cover voor