Op- en omroepinstallaties

Cover voor

Betrouwbare intercomoplossingen

Voor de veiligheid van medewerkers, klanten en andere bezoekers en voor uw bedrijfscontinuïteit moet u kunnen vertrouwen op uw omroep- en oproepinstallatie. Altijd en overal. Of de installatie nou gebruikt wordt in een  ondergrondse parkeergarage, of in een metrostation, industriële omgeving, ziekenhuis of groot kantoorgebouw. Noodoproepen moeten gehoord worden en mededelingen via de intercom moeten iedereen bereiken. Abiom helpt u hierbij.

Cover voor

Oplossingen op maat

Samen met u en enkele eindgebruikers zorgen we ervoor dat uw oproep- en omroepinstallaties aansluiten bij uw wensen en processen. Op basis van onze jarenlange ervaring bij hulpdiensten en andere organisaties weten wij wat wel en niet werkt. Uiteraard zorgen we er als system integrator voor dat oproep- en omroepsystemen naadloos aansluiten op uw bestaande netwerk en systemen. Neem direct contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Abiom is dé expertise partner.

De expertise partner voor openbare orde en veiligheid, infrastructuur, zorg, industrie en events. Benieuwd of we jouw sector kunnen bedienen?

Bekijk onze sectoren
Cover voor