Personenzoekinstallatie

Cover voor

Een efficiënt oproepsysteem voor uw medewerkers

Een personenzoekinstallatie of PZI is een oproepsysteem dat groepen en individuele medewerkers kan oproepen en alarmeren in verschillende (nood)situatie. Er zijn verschillende hard- en softwareoplossingen voor zowel het oproepen als het ontvangen van een signaal en/ of vooraf ingesteld tekstbericht. Deze vorm van stil alarm voorkomt paniek bij bijvoorbeeld klanten en niet-zelfdredzame personen in de zorg en kan bijdragen bij aan het veilige verloop van een noodzakelijke ontruiming. Een PZI-systeem kan optioneel worden aangesloten op verschillende gebouw gebonden systemen zoals brand-, toegang- en slow whoop installaties. Deze aansluiting met NEN 2575-normering voorkomt onnodige vertraging door tussenkomst van een (handmatige) schakeling door bijvoorbeeld een BHV’er, beveiliging of receptie.

 

Afhankelijk van de eisen die u of uw organisatie stelt aan een oproepsysteem zijn er mogelijkheden voor inrichting voor 2-weg communicatiesysteem. Waarbij (opkomst) response maar ook inkomende alarmeringen centraal kan worden gecoördineerd.

 

Cover voor

Een PZI die past bij uw organisatie

Abiom kan u helpen bij de aanschaf en installatie van een oproepsysteem. Wij kunnen de PZI voor u inrichten en zorgen voor een naadloze aansluiting op uw bestaande netwerk(en). Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op.

 

Neem contact op

Abiom is dé expertise partner

De expertise partner voor openbare orde en veiligheid, infrastructuur, zorg, industrie en events. Benieuwd of we jouw sector kunnen bedienen?

Bekijk onze sectoren
Cover voor