Federal Signal Vama

Cover voor

Wie is Federal Signal Vama?

Federal Signal Vama is Europees marktleider op het gebied van geïntegreerde systemen voor hulp- en dienstvoertuigen. Als onderdeel van de Federal Signal Corporation (FSC) biedt Federal Signal Vama geïntegreerde oplossingen om de risico’s van het gebruik van dit soort voertuigen tot een minimum te beperken. Daarnaast is het doel om het werk van de gebruiker te stroomlijnen door middel van montage-, aanpassings- en onderhoudsdiensten, evenals hardware- en softwareoplossingen voor het beheer van alle systemen die in hulp- en dienstvoertuigen zijn geïntegreerd.

 

Cover voor

Verkoop en installatie

Abiom importeert en installeert de goedgekeurde blauwe en amber signalering van Federal Signal Vama. Wij begrijpen de producten en weten hoe die het beste kunnen worden op- en ingebouwd op al uw verschillende soorten voertuigen. Ook zijn wij geaccrediteerd voor tweedelijns servicereparaties. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Betrouwbare signalering

Federal Signal Vama is de Europese marktleider voor professionele en betrouwbare signaleringsapparatuur. Het brede productaanbod voldoet aan alle ECE R65 regelgeving en past bij de behoeften en werkprocessen van hulpdiensten. Logisch dus dat Abiom kiest voor de producten van Federal Signal Vama.

Bekijk onze sectoren
Cover voor
Contact Abiom

Wilt u meer weten over de oplossingen van Federal Signal Vama? Wij helpen u graag.