Signalering

Cover voor

Verkoop en installatie

Abiom importeert en installeert de goedgekeurde blauwe en amber signalering van Federal Signal Vama. Wij begrijpen de producten en weten hoe die het beste kunnen worden op- en ingebouwd op al uw verschillende soorten voertuigen. Ook zijn wij geaccrediteerd voor tweedelijns servicereparaties. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Cover voor

Federal Signal Vama

De producten van marktleider Federal Signal Vama staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij leveren en installeren zowel hun primaire als secundaire verlichting, waaronder daksets, zwaalichten en dual color lichtbalken. Zowel CAN bus als analoge aansturing is mogelijk.

Abiom is al meer dan twintig jaar een kennispartner van onder meer politie, brandweer en ambulancediensten. Wij weten hoe essentieel betrouwbare blauwe signalering is.

Betrouwbare signalering

Federal Signal Vama is de Europese marktleider voor professionele en betrouwbare signaleringsapparatuur. Het brede productaanbod voldoet aan alle ECE R65 regelgeving en past bij de behoeften en werkprocessen van hulpdiensten. Logisch dus dat Abiom kiest voor de producten van Federal Signal Vama.

Bekijk onze sectoren
Cover voor
Contact Abiom

Wilt u meer weten over de oplossingen van Federal Signal Vama? Wij helpen u graag.