LTE technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen.

Uw eigen betrouwbare en razendsnelle LTE netwerk

Logisch dat veel bedrijven voor een LTE netwerk kiezen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt.

✓ Toekomstbestendig en veilig
✓ Voice en data over 1 netwerk
✓ Veel gebruikt in industriële omgevingen

Link naar ..
Cover voor

LTE technologie in praktijk

Wat is LTE?

LTE staat voor Long Term Evolution en is de technologie die 4G mogelijk maakt. Met een privé LTE-netwerk heeft uw bedrijf dus eigenlijk een eigen 4G-netwerk. Het grote voordeel van LTE boven bestaande privénetwerken over UMTS en GSM is dat de verbinding veel beter, sneller en betrouwbaarder is.

Hoe werkt LTE?

Uw private LTE-netwerk maakt gebruik van het breedbandnetwerk. Om van de frequentie gebruik te kunnen maken moet u een vergunning aanvragen bij het Agentschap Telecom. Uiteraard kan Abiom u ook hierbij helpen.

Cover voor

De belangrijkste uitdaging

De doelgroep

In dit stuk tekst beschrijven we de doelgroep voor het aanbod. Dit is een stuk tekst om de lege ruimte op te vullen. Het is visueel aantrekkelijker wanneer alle blokken ongeveer even groot zijn.

De uitdaging

In dit stuk tekst beschijven we de belangrijkste uitdaging(en) waar bovenstaande doelgroep(en) tegenaan loopt. Dit is een stuk tekst om de lege ruimte op te vullen. Het is visueel aantrekkelijker wanneer alle blokken ongeveer even groot zijn.

Cover voor

De oplossing

Dit kunnen we d.m.v. LTE realsiseren

Op welke manier kan LTE bovenstaande uitdaging oplossen? Dit is een stuk tekst om de lege ruimte op te vullen. Het is visueel aantrekkelijker wanneer alle blokken ongeveer even groot zijn.

Aanvullende oplossingen

Zijn er aanvullende producten of diensten die aansluiten aan het LTE netwerk of bijdragen aan de oplossing die Abiom kan aanbieden? Dit is een stuk tekst om de lege ruimte op te vullen. Het is visueel aantrekkelijker wanneer alle blokken ongeveer even groot zijn.

Cover voor

Autoriteit / Social proof

Reviews of cases

Wat zeggen klanten over {onderwerp} van Abiom? – Reviews!
Zijn er succesvolle cases waar we over kunnen schrijven?

USP’s

Wat zijn de USP’ van Abiom t.o.v. andere aanbieders?

✓ Bekend van tv
✓ De buurman heeft het ook
✓ Gebruikt in missiekritische branches

Cover voor
meeting bedrijfskritische communicatie

Totaaloplossing

LTE technologie is onderdeel van de totale (bedrijfskritische) communicatiestrategie die een bedrijf hanteert. Abiom gelooft in het aanbieden van totaaloplossingen. Als kennispartner geven wij advies over de optimale samenwerking tussen verschillende systemen en apparatuur.

Uw uitdaging is onze expertise →

Bedrijfskritische communicatieoplossingen