Productie medewerker werkplaats M/V (32-40 uur)

De Mission Critical Group (MCG) is een bedrijvengroep met meer dan 25 jaar ervaring in professionele radio- en datacommunicatie en een uitstekende staat van dienst. MCG bestaat uit afzonderlijke business units waaronder Abiom Communication Systems (Nederland en België),  Abiom Fleet Systems, Abiom Special products en Abiom Command & Control Solutions.

Iedere unit heeft zijn eigen specialisatie en identiteit. Tientallen regionale en landelijke veiligheidsdiensten, grote industriële bedrijven, zorginstellingen en organisaties rondom complexe infrastructuur maken gebruik van onze expertise op het gebied van missie- en bedrijfskritische radiocommunicatie, mobiele data en voertuigopbouw.

Ons werkgebied beslaat de gehele Benelux. Daarbuiten werken wij met toegewijde partners.

De bundeling van know how en de jarenlange ervaring van ons team is de kracht van de groep. Voor nagenoeg ieder vraagstuk op het gebied van missie- en bedrijfskritische communicatietechnologie vinden wij een antwoord. ‘Bestaat niet’ zit niet in ons DNA, de oplossing komt er.

Onze klanten zijn Missie of Business kritische bedrijven waar veiligheid en kwaliteit van groot belang is. Innovatief, flexibiliteit en service- en klantgericht zijn onze kernwaarden en de kwaliteit van onze diensten, producten en mensen staat voorop.

Omdat wij enorm groeien en mooie projecten in het vooruitzicht hebben, zijn wij op zoek naar een productie medewerker voor de werkplaats.

 

Functie

In deze functie ondersteun jij de monteurs die de voer- en vaartuigen en motoren van diverse elektronica en elektrische apparatuur op het gebied van communicatie, signalering, navigatie en voertuigvolgsystemen voorzien. Deze werkzaamheden worden voornamelijk verricht vanuit onze werkplaats in Wijchen.

Je werkt onder begeleiding van een team van kwalitatief goede monteurs die weten hoe jij het beste uit jezelf kan halen. Jij bent voor hen bovendien een belangrijke ondersteuning.

Wij zoeken iemand die ondernemend, leergierig, proactief, hands-on en assertief is. Je vindt het leuk om te werken in een groeiend bedrijf en leert jezelf makkelijk nieuwe dingen aan.

Taken

  • Diverse technische werkzaamheden zoals schroeven, boren, aanknijpen van stekkers en solderen
  • assemblage werkzaamheden

Functie-eisen

  • technische achtergrond
  • Inzicht in technische situaties en het kunnen lezen van technische tekeningen is een pre
  • Ambitie en leergierigheid; je wil je ontwikkelen naar een hoger niveau
  • Affiniteit met voertuigen is een pré

 

Wij bieden

  • Een functie met uitstekende mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf
  • Een innovatieve en dynamische werkomgeving
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 verlofdagen en 13 ADV dagen (op basis van een fulltime dienstverband)

Om deze rol tot een succes te maken, vinden wij het als organisatie belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en een sterke servicegerichte instelling hebt. Je bent daarnaast accuraat, flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk. Bovendien moet er een persoonlijke klik zijn met de organisatie en het team.

Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, ontvangen wij je CV en motivatiebrief graag op werken@abiom.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Danilo Fabrie via +31 24 373 44 22.