Cover voor Industrie

Industrie

Betrouwbaar en efficiënt netwerk

Veilige en efficiënte processen

Een betrouwbaar netwerk en goede communicatie- en signaleringsapparatuur zijn essentieel voor veilige en efficiënte (maak)industriële processen. Uw mensen kunnen er onder elke omstandigheid communiceren met hun collega’s en zijn zelf ook continu bereikbaar en traceerbaar. Op uw terrein zijn voertuigen en materieel uitgerust met betrouwbare signaleringssystemen. In de meldkamer komen al die systemen samen.

System Integration

Missiekritische en bedrijfskritische systemen zijn opgebouwd uit tal van deeloplossingen. Om daarop te kunnen vertrouwen moeten deze systemen goed met elkaar samenwerken. Abiom heeft al meer dan 25 jaar ervaring als system integrator. Lees meer.

Lone worker oplossingen

Uw alleenwerkers ofwel lone workers staan er niet alleen voor. Of het nu gaat om lone workers die bij mensen langsgaan of om lone workers bij complexe infrastructurele projecten: met de juiste technologie kunnen zij veilig hun werkzaamheden uitvoeren. Lees meer.

LTE technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. Lees meer. 

Lawaaierige omgeving

Veel industrieën werken in fundamenteel lawaaierige omgevingen en kunnen ook afhankelijk zijn van communicatie over lange afstanden. Grote wegenbouwmachines of fabrieken genereren voortdurend lawaai, terwijl werknemers die in de logistiek of bosbouw werken betrouwbare draadloze communicatie nodig hebben. Met ons brede assortiment gehoorbeschermingsproducten en headsets biedt Abiom op maat gemaakte oplossingen voor deze sectoren.

Soorten gehoorbescherming oplossingen
Cover voor