Cover voor Petrochemie

Petrochemie

Veilige en betrouwbare processen

Petrochemie

Als organisatie in de petrochemie stelt u de hoogst mogelijke eisen aan de veiligheid van processen en medewerkers. Uiteraard voldoet u aan alle ATEX-richtlijnen en probeert u downtime zoveel mogelijk voorkomen. Daarom moet u kunnen vertrouwen op uw bedrijfskritische systemen en processen, op accurate monitoring en alarmering. Abiom kan u hierbij helpen.

Van volledige oplossingen voor uw bedrijfskritische communicatie en data-overdracht tot en met voertuigopbouw: Abiom kan u volledig ontzorgen. Uiteraard bieden wij ook deeloplossingen die wij als system integrator volledig kunnen aansluiten op uw bestaande systemen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

LTE technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. Lees meer. 

Lone worker oplossingen

Uw alleenwerkers ofwel lone workers staan er niet alleen voor. Of het nu gaat om lone workers die bij mensen langsgaan of om lone workers bij complexe infrastructurele projecten: met de juiste technologie kunnen zij veilig hun werkzaamheden uitvoeren. Lees meer.

System integration

Missiekritische en bedrijfskritische systemen zijn opgebouwd uit tal van deeloplossingen. Om daarop te kunnen vertrouwen moeten deze systemen goed met elkaar samenwerken. Abiom heeft al meer dan 25 jaar ervaring als system integrator. Lees meer.