Cover voor Maritiem

Maritiem

Betrouwbare communicatie, zowel onshore als offshore

Maritiem

Nederland is een waterland. Ons uitgebreide netwerk van vaarwegen en onze grote havens aan zee leveren een aanzienlijke bijdrage aan onze economie. Goede marifoons en betrouwbare netwerken dragen bij aan veiligheid van dit netwerk en aan efficiënte processen, zowel offshore als onshore. Abiom levert apparatuur voor marifonie en volledige meldkameroplossingen. Als system integrator zorgen wij voor een naadloze aansluiting tussen uw bestaande TETRA-apparatuur en nieuwe LTE-technologie.

System Integration

Missiekritische en bedrijfskritische systemen zijn opgebouwd uit tal van deeloplossingen. Om daarop te kunnen vertrouwen moeten deze systemen goed met elkaar samenwerken. Abiom heeft al meer dan 25 jaar ervaring als system integrator. Lees meer.

Voice & Data Communicatie

U bent op zoek naar een bedrijfskritisch radionetwerk voor voice en data. Een netwerk waarmee u en uw mensen met een druk op de knop met hun collega’s in contact kunnen komen. Lees meer.

LTE Technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. Lees meer. 

Beheer van bruggen en sluizen

Goede communicatie- en meldkameroplossingen voor  bruggen en sluizen leveren een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van uw vaarwegen en dragen bij aan effectief beheer. Abiom kan u helpen met onderstaande oplossingen en zorgt ervoor dat deze naadloos samenwerken met uw bestaande apparatuur. Natuurlijk denken wij ook graag mee over oplossingen op maat.

Naar oplossingen
Cover voor