Cover voor Brandweer

Brandweer

Communicatie en mobiliteit voor brandweerkorpsen

Onder de zwaarste omstandigheden

U komt in actie als elke seconde telt. Al jarenlang vertrouwen brandweerkorpsen uit verschillende veiligheidsregio’s daarom op de producten en diensten van Abiom. Samen met beslissers en — nog belangrijker — gebruikers ontwikkelen we betrouwbare en passende brandweeroplossingen voor onder meer kritische communicatie en signalering.

Mission & Business Critical Communication

Mission Critical Communication draagt bij aan de veiligheid van de maatschappij. U wilt dus onder alle omstandigheden kunnen vertrouwen op uw communicatieapparatuur, -systemen en -netwerk. Lees meer.

Voertuig integratie

Abiom levert totaaloplossingen en losse apparatuur en wij verzorgen de in-, om- en opbouw in onze gespecialiseerde werkplaatsen: van communicatieapparatuur, tot mobiele data-oplossingen en signalerings- en videoapparatuur. Lees meer.

Dienstverlening

Als betrouwbare kennispartner hebben wij voor elke organisatie een passend advies. Complexe projecten zijn ons op het lijf geschreven. Is de oplossing voor uw uitdaging er niet? Dan ontwikkelen wij die zelf. Lees meer.

Kwaliteitsmerken

Als elke seconde telt is betrouwbare technologie van levensbelang. Letterlijk. Al jarenlang vertrouwen verschillende Brandweer diensten op de producten en diensten van Abiom. Samen met beslissers en — nog belangrijker — gebruikers ontwikkelen we betrouwbare en passende oplossingen voor onder meer missiekritische communicatie en signalering.

Naar oplossingen