Cover voor C2000 gelieerden

C2000 gelieerden

Uw bijdrage aan veiligheid

Als C2000-gelieerde levert u een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in Nederland. Ook u en uw medewerkers moeten dus kunnen vertrouwen op jullie communicatieapparatuur en een werkende koppeling met de eigen systemen. Vrijwel alle C2000-gebruikers kloppen hiervoor aan bij Abiom.

Randapparatuur & accessoires

De apparatuur bij uw missie en/of bedrijfskritische netwerk moet aan dezelfde eisen voldoen als het netwerk zelf. Portofoons, mobilofoons, pagers en bodycams moeten betrouwbaar zijn en direct functioneren onder de meest ingewikkelde omstandigheden. Abiom weet wat goed werkt en wat past bij uw organisatie en werkzaamheden. Lees meer. 

 

Meldkameroplossingen

De meldkamer is het zenuwcentrum van onder meer politie, brandweer, ambulance en beveiligingsdiensten op bijvoorbeeld luchthavens en in gebouwen. Een goede meldkamer is geschikt voor dispatching, alarmering én monitoring. Uiteraard is daarbij ook bediening op afstand mogelijk. Lees meer.

LTE technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. Lees meer.