Cover voor Defensie

Defensie

Betrouwbare communicatie in elke situatie

Tactisch en discreet

Betrouwbare tactische en discrete communicatie en signalering in elke situatie: voor de veiligheid van burgers én voor die van uw medewerkers. Samen met beslissers en — nog belangrijker — gebruikers binnen defensie ontwikkelen we betrouwbare en passende oplossingen voor missiekritische communicatie en signalering.

Mission & Business Critical Communication

Mission Critical Communication draagt bij aan de veiligheid van de maatschappij. U wilt dus onder alle omstandigheden kunnen vertrouwen op uw communicatieapparatuur, -systemen en -netwerk. Lees meer.

Voertuig integratie

Abiom levert totaaloplossingen en losse apparatuur en wij verzorgen de in-, om- en opbouw in onze gespecialiseerde werkplaatsen: van communicatieapparatuur, tot mobiele data-oplossingen en signalerings- en videoapparatuur. Lees meer.

Dienstverlening

Als betrouwbare kennispartner hebben wij voor elke organisatie een passend advies. Complexe projecten zijn ons op het lijf geschreven. Is de oplossing voor uw uitdaging er niet? Dan ontwikkelen wij die zelf. Lees meer.

Kwaliteitsmerken

Wij installeren alle mogelijke technologieën in en op uw voertuigen en werken daarvoor alleen met gerenommeerde merken. Maatwerk is ook mogelijk. Waar bent u naar op zoek?

Neem contact op
Cover voor