Cover voor Provincie, gemeenten & waterschappen

Provincie, Gemeenten & Waterschappen

Publieke veiligheid

Als overheidsorganisatie draagt u op uiteenlopende vlakken zorg voor publieke veiligheid. Abiom kan u daarbij ondersteunen: met meldkamer-, signalerings en communicatieoplossingen voor tunnels, bruggen en sluizen, maar ook met communicatie- en veiligheidsapparatuur voor BOA’s.

System Integration

Missiekritische en bedrijfskritische systemen zijn opgebouwd uit tal van deeloplossingen. Om daarop te kunnen vertrouwen moeten deze systemen goed met elkaar samenwerken. Abiom heeft al meer dan 25 jaar ervaring als system integrator. Lees meer.

Voertuigtotaalconcept

Abiom levert totaaloplossingen en losse apparatuur en wij verzorgen de in-, om- en opbouw in onze gespecialiseerde werkplaatsen: van communicatieapparatuur, tot mobiele data-oplossingen en signalerings- en videoapparatuur. Lees meer.

Dienstverlening

Als betrouwbare kennispartner hebben wij voor elke organisatie een passend advies. Complexe projecten zijn ons op het lijf geschreven. Is de oplossing voor uw uitdaging er niet? Dan ontwikkelen wij die zelf. Lees meer.

Boa’s en toezichthouders

Uw handhavers en toezichthouders leveren een belangrijke bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid van uw gemeente. Logisch dus dat u ook investeert in hun veiligheid, zichtbaarheid en vindbaarheid. Andere gemeenten maken onder meer gebruik van onderstaande communicatie- en veiligheidsapparatuur voor boa’s en toezichthouders. Op zoek naar maatwerk? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op
Cover voor

Infrastructuurbeheer

Goede communicatie- en meldkameroplossingen voor tunnels, bruggen, wegen en sluizen dragen bij aan de veiligheid in uw regio en maken het beheer van uw infrastructuur efficiënter. Abiom kan u helpen met onderstaande oplossingen en zorgt ervoor dat deze naadloos samenwerken met uw bestaande apparatuur. Natuurlijk denken wij ook graag mee over oplossingen op maat.

Naar oplossingen
Cover voor