Strenge veiligheidseisen

Veiligheidseisen aan evenementen zijn hoog. En terecht: medewerkers en bezoekers moeten uw evenement immers met een veilig gevoel kunnen bijwonen. De juiste apparatuur voor missiekritische (discrete) communicatie en de integratie van alle verschillende systemen speelt daarbij een belangrijke rol. 

Randapparatuur & accessoires

De apparatuur bij uw mission en/of business critical netwerk moet aan dezelfde eisen voldoen als het netwerk zelf. Portofoons, mobilofoons, pagers en bodycams moeten betrouwbaar zijn en direct functioneren onder de meest ingewikkelde omstandigheden. Abiom weet wat goed werkt en wat past bij uw organisatie en werkzaamheden. Lees meer. 

Meldkameroplossingen

De meldkamer is het zenuwcentrum van onder meer politie, brandweer, ambulance en beveiligingsdiensten op bijvoorbeeld luchthavens en in gebouwen. Een goede meldkamer is geschikt voor dispatching, alarmering én monitoring. Uiteraard is daarbij ook bediening op afstand mogelijk. Lees meer.

LTE Technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. Lees meer. 

Het best beveiligde evenement ooit

De Nuclear Security Summit in 2014 in Den Haag staat nog steeds te boek als een van de best beveiligde evenementen ooit. Abiom droeg met trots aan bij aan de veiligheid van alleen al meer dan 50 staatshoofden en duizenden andere bezoekers. Van privénetwerken en meldkamers tot in-ear-oplossingen voor discrete communicatie: Abiom leverde apparatuur en accessoires en zorgde voor de integratie van alle verschillende toepassingen. 

Cover voor