Cover voor Professionele sport

Professionele sport

Veilige sportwedstrijden

Bij sportwedstrijden moeten scheidsrechters, verzorgers en stewards kunnen vertrouwen op hun communicatieapparatuur. Om de wedstrijd in goede banen te kunnen leiden, maar ook om bij te dragen aan de veiligheid van supporters, spelers en medewerkers in en rondom het stadion. Abiom levert hiervoor alle benodigde technologie.

Randapparatuur & accessoires

De apparatuur bij uw mission en/of business critical netwerk moet aan dezelfde eisen voldoen als het netwerk zelf. Portofoons, mobilofoons, pagers en bodycams moeten betrouwbaar zijn en direct functioneren onder de meest ingewikkelde omstandigheden. Abiom weet wat goed werkt en wat past bij uw organisatie en werkzaamheden. Lees meer. 

LTE technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. Lees meer. 

Communicatie op topsportniveau

Als leverancier van communicatie oplossingen maken wij effectieve communicatie tijdens wedstrijden mogelijk. De technische- en medische staf van verschillende profclubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie maken hier gebruik van.

Om de communicatie tijdens wedstrijden op topniveau te laten verlopen, gebruiken we een full-duplex communicatiesysteem, gecombineerd met een ComCom-headset van Phonak. Ook scheidsrechters in de hoogste divisies van Nederland maken gebruik van dit systeem. Tijdens cruciale momenten in het spel vertrouwen zij op betrouwbare communicatie voor het maken van belangrijke beslissingen.

Uiteraard limiteert dit systeem zich niet tot het voetbalveld. Ook in het hockey, rugby en diverse andere sporten kan onze apparatuur ingezet worden om te profiteren van kraakheldere communicatie. Zowel op het veld als daarbuiten.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw club of vereniging? Neem contact met ons op en laat je adviseren!

Neem contact op
Cover voor