Feilloze uitzendingen

Voor feilloze televisie-uitzendingen, online programma’s en theateroptredens is nauw contact tussen voor en achter de schermen essentieel. In-ear-oplossingen zorgen ervoor dat dit contact vlekkeloos verloopt en de kijker dus niet wordt afgeleid.

Randapparatuur & accessoires

De apparatuur bij uw mission en/of business critical netwerk moet aan dezelfde eisen voldoen als het netwerk zelf. Portofoons, mobilofoons, pagers en bodycams moeten betrouwbaar zijn en direct functioneren onder de meest ingewikkelde omstandigheden. Abiom weet wat goed werkt en wat past bij uw organisatie en werkzaamheden. Lees meer. 

LTE technologie

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische communicatie en processen. Steeds meer processen zijn direct verbonden met internet, waardoor een betrouwbaar netwerk nóg belangrijker wordt. Lees meer. 

Roger™ Earpiece System

Discrete communicatiesystemen maken je optredens op het podium, televisie of in live programma’s nog beter. De Phonak Roger Earpiece in-ear ontvanger zorgt voor maximaal draagcomfort, is bijna onzichtbaar voor het publiek en garandeert optimale kwaliteit bij het doorgeven van instructies van de producent en interviewvragen.

De Roger Earpiece combineert de geavanceerde digitale audiotechnologie van Phonak met een ultrakleine en discrete ontwerp. Hierdoor is de ontvanger vrijwel onzichtbaar voor camera’s of publiek. Hij wordt gebruikt zonder broekriem of kabels. De Roger Earpiece kan de hele dag worden gebruikt dankzij het lichte gewicht van 1,3 g en de lange levensduur van de batterij.

Interesse in meer informatie over de Roger™ Earpiece System ? Wij helpen je graag.

 

Neem contact op
Cover voor