Sepura

Leading Supplier of Mission Critical Communications

Wie is Sepura?

Sepura is een erkende wereldleider in de ontwikkeling en levering van TETRA-radioterminals, accessoires en toepassingen voor missiekritische en bedrijfskritische communicatie. Sepura is gevestigd in het Britse technologiecentrum Cambridge, biedt lokale ondersteuning via haar wereldwijde aanwezigheid en is een vertrouwde partner voor gebruikers van openbare veiligheid en commerciële klanten in de professionele mobiele radiomarkt (PMR). Sepura’s uitgebreide oplossingen voor kritieke communicatie stellen klanten in staat om de veeleisende operationele uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd aan te pakken.

Cover voor

De volgende generatie TETRA radio’s

Missie- en bedrijfskritische gebruikers hebben bewezen dat ze vertrouwde radio’s nodig hebben om hun veiligheid te garanderen. Sepura’s SC Series TETRA radio’s combineren de veiligheid van TETRA met Bluetooth en Wi-Fi, wat slimmere communicatie, connectiviteit en prestaties mogelijk maakt. Ontdek meer in de video.

Sepura vandaag

Sepura is een erkende wereldleider in het ontwerp, de ontwikkeling en de levering van digitale radio-oplossingen, aanvullende accessoires en toepassingen voor bedrijfskritische en bedrijfskritische gebruikers.

  • Meer dan 2 miljoen apparaten in gebruik, in meer dan 100 landen
  • Marktleider in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en meer dan 30 andere landen
  • Wereldwijd verkoopteam ondersteund door een netwerk van meer dan 100 lokale partners met diepgaande expertise in hun regio’s en markten
  • 150 sterk R&D-team dat geavanceerde PMR-producten en -oplossingen ontwikkelt voor een reeks technologieën
Cover voor
Foto van Wilt u meer weten over de oplossingen van Sepura? Wij helpen u graag.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Sepura? Wij helpen u graag.