Vacature gevorderd (assistent) controller M/V (40 uur)

Vacature gevorderd (assistent) controller M/V (40 uur)

De Abiom groep heeft 100 medewerkers verdeeld over Nederland en België. Onze klanten zijn Missie of Business kritische bedrijven waar veiligheid en kwaliteit van groot belang is. Innovatief, flexibiliteit en service- en klantgericht zijn onze kernwaarden en de kwaliteit van onze diensten, producten en mensen staat voorop.

Voor onze Finance afdeling zijn wij op zoek naar een gevorderd (assistent) controller. De Finance afdeling is werkzaam voor alle businessunits binnen de Abiom groep.

De businessunit Abiom Fleet Systems voorziet complete wagenparken van communicatieapparatuur, mobiele dataoplossingen, signalering- en videoapparatuur. Daarnaast voorzien we bedrijfswagens van diverse maatwerk inrichtingen waaronder opbergsystemen, vloer- en wandbekleding en elektrische installaties/voedingssystemen.

In gespecialiseerde werkplaatsen worden voertuigen en motoren omgebouwd. Groter materieel of vaartuigen worden op locatie op- of omgebouwd.  De term one-stop shopping is bij ons meer dan op- of inbouw alleen. Met enkele gerenommeerde fabrikanten heeft Abiom een speciale relatie in de vorm van een partnership, soms op basis van exclusiviteit. Door deze partnerships start de ombouw al tijdens het productieproces. Dit legt de basis voor turn-key leveringen.  Abiom verzorgt de volledige begeleiding van het project tot de feitelijke aflevering.

De businessunit Abiom Communication Systems NL is marktleider in Nederland op het gebied van missie kritische communicatie binnen de Openbare Orde en Veiligheidssector (OOV). Het portfolio van ACS is op dit gebied zeer uitgebreid en volledig. Alle facetten welke voor de OOV benodigd zijn om hun dagelijkse werkzaamheden op het gebied van communicatie uit te voeren zijn aanwezig. Daarnaast vinden er op dit moment volop ontwikkelingen plaats richting nieuwe toekomstige platformen (4G / LTE) op het gebied van missie kritische communicatie.

De businessunit Abiom Command & Control Solutions B.V. is opgericht in 1958 en heeft zich in de afgelopen jaren een reputatie verworven als betrouwbare leverancier van topkwaliteit telecommunicatie producten en meldkameroplossingen. Deze business unit levert een diversiteit aan producten tot de levering, installatie en service van complete communicatie systemen in de industriële markt en op vliegvelden op basis van turn-key.

De business unit Abiom Communication Systems BE is een toonaangevende speler in België op het gebied van missie kritische communicatie binnen de sector van de hulp- en veiligheidsdiensten.

Functie

Als gevorderd assistent controller ondersteun je de controller en het management door bij te dragen aan de totstandkoming van financiële stuurinformatie. De afdeling Finance is verantwoordelijk voor de financiële administratie, interne en externe controles alsook het opstellen van periodieke financiële rapportages voor meerdere entiteiten van de Abiom Groep.

Je bent cijfermatig, analytisch, accuraat, flexibel en bent een procesdenker. Bovendien ben je communicatief vaardig, praktisch onderlegd en kun je goed plannen en prioriteiten stellen.

In deze functie werk je samen met vier directe collega’s.

Taken

 • Opstellen/voorbereiden managementrapportages
 • Opstellen/voorbereiden maandrapportages
 • Belastingaangiften
 • Voorbereiden (jaarrekening)controles
 • Samenstellen jaarrekeningen
 • Financieel analyseren lopende projecten

 

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde financiële HBO opleiding
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt uitgebreide kennis van boekingsgangen en kunt processen in een systeem doorgronden
 • Je bent ambitieus en leergierig
 • Je hebt kennis van Microsoft Office, bij voorkeur ook van AFAS Profit
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
 • Je hebt een positieve en enthousiaste werkhouding en bent een echte “aanpakker”
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Wij bieden

 • Een leuke ondersteunende functie met uitstekende mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf
 • Een innovatieve en dynamische werkomgeving
 • Mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 verlofdagen en 13 ADV dagen (FTE)

Naast de juiste ervaring en achtergrond vinden wij het ook erg belangrijk dat er een persoonlijke klik is met de organisatie en het team.

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief, deze kan je sturen naar werken@abiom.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Lieke Eikholt via +31 24 373 44 22.