Vacature (junior) logistiek medewerker M/V (32-40 uur)

De Mission Critical Solutions Group is een bedrijvengroep met meer dan 25 jaar ervaring in professionele radio- en datacommunicatie en een uitstekende staat van dienst. MCS group bestaat uit afzonderlijke business units waaronder Abiom Communication Systems, Abiom Fleet Systems, Abiom Special products, Abiom Command & Control Solutions en C-pro.

Iedere unit heeft zijn eigen specialisatie en identiteit. Tientallen regionale en landelijke veiligheidsdiensten, grote industriële bedrijven, zorginstellingen en organisaties rondom complexe infrastructuur maken gebruik van onze expertise op het gebied van missie- en bedrijfskritische radiocommunicatie, mobiele data en voertuigopbouw.

Ons werkgebied beslaat de gehele Benelux. Daarbuiten werken wij met toegewijde partners.

De bundeling van know how en de jarenlange ervaring van ons team is de kracht van de groep. Voor nagenoeg ieder vraagstuk op het gebied van missie- en bedrijfskritische communicatietechnologie vinden wij een antwoord. ‘Bestaat niet’ zit niet in ons DNA, de oplossing komt er.

Onze klanten zijn Missie of Business kritische bedrijven waar veiligheid en kwaliteit van groot belang is. Innovatief, flexibiliteit en service- en klantgericht zijn onze kernwaarden en de kwaliteit van onze diensten, producten en mensen staat voorop.

Omdat wij enorm groeien en mooie projecten in het vooruitzicht hebben, zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker.


Functie
 
     
Wij zoeken een proactieve collega die verantwoordelijk is voor de accurate en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden met betrekking tot het verwerken van de optimale goederenstroom in ons logistieke centrum in Wijchen. Onze logistieke afdeling is een ondersteunende afdeling waardoor we intern een dienstverlener zijn. We denken mee met de afdelingen waar we mee samen werken.

Taken

 • Laden, lossen en correct verwerken van inkomende en uitgaande goederen
 • Picken / verzamelen van orders
 • Medeverantwoordelijk voor de orde en netheid in en om het magazijn
 • Logistieke ondersteuning bij evenementen & spoedleveringen

Functie-eisen     

 • Afgeronde of bijna afgeronde MBO denk- en werkniveau
 • Je bent in het bezit van heftruck certificaat of je behaalt hem bij ons
 • Je hebt in het bezit van je rijbewijs (B)
 • Positieve, enthousiaste werkhouding en een echte “aanpakker”

Wij bieden je

 • Een innovatieve en dynamische werkomgeving
 • Een zelfstandige en afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng
 • Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf
 • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 verlofdagen, en 13 ADV dagen

Naast de juiste ervaring en achtergrond vinden wij het ook erg belangrijk dat er een persoonlijke klik is met de organisatie en het team.
 
Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, ontvangen wij je CV en motivatiebrief graag zo spoedig mogelijk op werken@abiom.nl.
 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rosalie Siebelink-Kooijman via +31 24 373 44 22.