Vacature Monteur bedrijfswageninrichting M/V (40 uur)

Abiom is toonaangevend leverancier als het gaat om professionele mobiele communicatie voor publieke veiligheid in de Benelux. Service, ondersteuning en onze eigen ontwikkelafdeling staan centraal in ons bedrijf. Het geeft ons een platform waarmee wij onze klanten volledig kunnen ondersteunen en producten volledig aan kunnen passen aan de wensen van onze klanten.
Abiom staat dicht bij de gebruiker ‘in het veld’ en biedt toonaangevende fabrikanten, de juiste distributiekanalen en een sterk partnernetwerk.­
De Abiom groep heeft 100 medewerkers verdeeld over Nederland en België. Onze klanten zijn Missie of Business kritische bedrijven waar veiligheid en kwaliteit van groot belang is. Innovatief, flexibiliteit en service- en klantgericht zijn onze kernwaarden en de kwaliteit van onze diensten, producten en mensen staat voorop.

Omdat wij enorm groeien en mooie projecten in het vooruitzicht hebben, zijn wij op zoek naar een

monteur bedrijfswageninrichting (M/V 40 uur) voor onze business unit Abiom Fleet Systems

De business unit Abiom Fleet Systems voorziet complete wagenparken van communicatieapparatuur, mobiele data oplossingen, signalering- en video apparatuur. Daarnaast voorzien we bedrijfswagens van diverse maatwerk inrichtingen waaronder gereedschapsrekken, alarmen, imperialen, vloer- en wandbetimmeringen, bekleden, laadkleppen, andere elektrische installaties (12V, 24V en 220V) en accessoires. In gespecialiseerde werkplaatsen worden voertuigen en motoren omgebouwd. Groter materieel of vaartuigen worden op locatie op- of omgebouwd.
De term one-stop shopping is bij ons meer dan op- of inbouw alleen. Met enkele gerenommeerde fabrikanten heeft Abiom een speciale relatie in de vorm van een partnerstatus, soms op basis van exclusiviteit. Door deze status start de ombouw al tijdens het productieproces. Dit legt de basis voor turn-key leveringen. Abiom verzorgt de volledige begeleiding van het project tot de feitelijke aflevering.

Onze uitdaging
In deze functie voorzie jij bedrijfswagens van diverse maatwerk inrichtingen waaronder gereedschapsrekken, alarmen, imperialen, vloer- en wandbetimmeringen, bekleden, laadkleppen, andere elektrische installaties (12V, 24V en 220V) en accessoires. Je bent een allround interieur en carrosseriebouwer die actief mee denkt met de montage van slimme en efficiënte inbouwoplossingen.
Deze werkzaamheden worden voornamelijk verricht vanuit onze werkplaats in Wijchen. Voor een aantal projecten worden de werkzaamheden op locatie uitgevoerd.
Je maakt onderdeel uit van het Fleet team; soms werkt je nauw samen met de andere monteurs, soms werk je zelfstandig aan een project.
Wij zoeken iemand die ondernemend, proactief, hands-on en assertief is. Je vindt het leuk om te werken in een groeiend bedrijf en leert jezelf makkelijk nieuwe dingen aan.

Functie-eisen

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Brede kennis van diverse technieken zoals mechanica, carrosserie en houtbewerkingen.
 • Inzicht in technische situaties en het kunnen lezen van technische tekeningen
 • In bezit van rijbewijs B
 • Ambitie en leergierigheid; je wil je ontwikkelen naar een hoger niveau
 • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré
 • Kennis van lastechnieken is een pré

Wij bieden

 • Een afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng
 • Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf
 • Uitstekende mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Om deze rol tot een succes te maken, vinden wij het als organisatie belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en een sterke servicegerichte instelling hebt. Je bent daarnaast accuraat, flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk. Bovendien moet er een persoonlijke klik zijn met de organisatie en het team.
Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, ontvangen wij je CV en motivatiebrief graag op werken@abiom.nl.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Britt Louwers via +31 24 373 44 22.