Voor verschillende soorten gebruikers en niveaus

Onze trainingen zijn maatwerk. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen bij ons terecht voor een training. Wij bieden ook trainingen speciaal voor beheerders en programmeurs van de TETRA-apparatuur. De trainingen en benodigde nascholing kunnen wij klassikaal zowel live als digitaal verzorgen. Daarnaast bieden wij ook e-learnings aan. Uiteraard bieden wij ook train-de-trainer-opleidingen aan. Daarin leiden wij een of meerdere van uw medewerkers op om zelf gebruikerstrainingen te kunnen verzorgen.

Wilt u meer weten over trainingen? Heeft u een speciaal verzoek? Wij denken graag met u mee. Neem dus gerust contact op met … voor meer informatie.

Cover voor

Optimaal gebruik maken van uw TETRA apparatuur

Om goed te leren omgaan met TETRA-technologie en Sepura-randapparatuur bieden wij ook trainingen aan. Uw professionals maken daarin kennis met de functionaliteiten van de nieuwe technologie en randapparatuur en leren hoe ze deze efficiënt en veilig kunnen gebruiken. De praktijk van alledag en uiteenlopende scenario’s staan in deze trainingen centraal. De training wordt afgerond met een praktijktoets en een certificaat.

Neem contact op
Cover voor