Mission & Business Critical Communications

Cover voor

Mission Critical Communications

Missiekritische communicatie draagt bij aan de veiligheid van de maatschappij. Aan de veiligheid van personen en aan de bedrijfscontinuïteit. U wilt onder alle omstandigheden kunnen vertrouwen op uw communicatieapparatuur, -systemen en -netwerk. Abiom helpt u daarbij. Als vaste leverancier van de meeste veiligheidsdiensten in Nederland zijn wij ook voor al uw Mission & Business Critical Communications een betrouwbare partner.

Neem contact op
Cover voor

Van meldkamer tot LTE

Van voice- en datacommunicatienetwerken tot meldkameroplossingen, binnenhuisdekking,  oplossingen voor lone workers, meldkamers en heimelijke communicatie. Of wilt u aan de slag met LTE voor Mission Critical Communications? Samen met u als klant en met eindgebruikers onderzoeken we welke apparatuur en systemen het beste passen bij uw organisatie. Uiteraard zorgen wij er als system integrator ook voor dat deze naadloos aansluiten op bestaande systemen.

Lees meer over LTE-technologie

Onder meest kritische omstandigheden

Mission critical en business critical communication moet werken onder de meest kritische omstandigheden. Daarom werkt Abiom alleen met de beste leveranciers. Zo zijn wij exclusief vertegenwoordiger van Sepura, Phonak en TPL. Wij kunnen u helpen met de ontwikkeling, aanschaf en installatie van de volgende apparatuur en oplossingen.

Neem contact op
Onder meest kritische omstandigheden