Cover voor

Ook binnenshuis bereikbaar?

Volledige inpandige dekking draagt bij aan uw veiligheid en die van de medewerkers en bezoekers van uw organisatie. Tevens zorgt een volledig betrouwbaar netwerk voor een efficiëntere afhandeling van interne processen. Met onze oplossingen zorgen wij ervoor dat signalen van bijvoorbeeld mobiele operators, een lokaal portofoon- of semafonienetwerk en het landelijke C2000 ook de hoogste verdieping, de parkeergarage en/of de meeste afgelegen delen van uw bereiken.

 

Special Coverage Location

Juist op bijzondere plaatsen en binnen locaties waar veel mensen tegelijk aanwezig kunnen zijn is communicatie belangrijk. Wanneer er bijvoorbeeld veel staal en beton is verwerkt, kunnen de radiogolven voor spraak- en datacommunicatie niet altijd goed doordringen, denk bijvoorbeeld aan tunnels, parkeergarages, winkelcentra, concertzalen en stadions. Als uw locatie wordt aangewezen als Special Coverage Location (voorziening voor C2000-binnenhuisdekking) kan Abiom dit systeem voor u ontwerpen, installeren en onderhouden conform de richtlijnen van het Meldkamer Diensten Centrum (MDC).

Oplossingen voor binnenhuisdekking

Abiom biedt onderstaande oplossingen voor binnenhuisdekking. Als system integrator kunnen we deze uiteraard ook aansluiten op uw bestaande systemen. Wij leveren ook maatwerk voor uw specifieke situatie. Neem gerust contact op als u daar meer over wilt weten.

Neem contact op
Oplossingen voor binnenhuisdekking