Meldkameroplossingen

Cover voor

Een meldkamer die past bij uw organisatie

In de meldkamer wordt de verschillende inkomende en uitgaande communicatie gestructureerd begeleid door een centralist of bedienaar. Het is het zenuwcentrum van onder meer politie-, brandweer-, ambulance- en beveiligingsdiensten. Ook voor verkeerbegeleiding op bijvoorbeeld luchthavens en langs vaarwegen en in complexen als stadions, parkeergarages en (grote)gebouwen is deze centrale afhandeling onmisbaar. Een goed uitgeruste meldkamer draagt bij aan de veiligheid én continuïteit van personeel en organisatie. Het wordt mogelijk dat uw mensen snel en veilig kunnen handelen en dat zij het overzicht behouden. Wij bieden oplossingen voor meldkamers geschikt voor dispatching, alarmering én monitoring. Wij integreren met bestaande meldkamers en maken bediening op afstand mogelijk.

Een oplossing op maat

Ook als u enkel nieuwe hardware of software nodig heeft voor integratie voor bijvoorbeeld dispatching, monitoring of alarmering bent u bij Abiom aan het juiste adres. Uiteraard zorgen wij voor een naadloze aansluiting op de bestaande systemen.

Een oplossing op maat

Abiom levert en installeert betrouwbare communicatieapparatuur, feilloze alarmerings en solide en goed beveiligde IT-oplossingen, die zorgen voor integratie en opslag. Van ontwerp tot en met de volledige installatie van hardware en software: als ervaren system integrator kan Abiom u volledig ontzorgen. Met u als opdrachtgever, maar ook — en dat vinden wij minstens zo belangrijk — met eindgebruikers, onderzoeken we welke ontwerp en welke oplossingen het beste passen bij uw organisatie.

Neem contact op
Een oplossing op maat