Uw eigen betrouwbare en razendsnelle breedband netwerk

Een private LTE-netwerk is een betrouwbare basis voor bedrijfskritische spraak en datacommunicatie netwerk. Logisch dus dat steeds meer bedrijven overwegen om voor een private LTE-netwerk te kiezen. De huidige bedrijfskritische netwerken zoals Private-GSM, DECT, DMR en Tetra kunnen niet meer voldoen aan de groeiende vraag naar meer bandbreedte voor toepassingen voor data en video.

Cover voor

Wat is LTE?

LTE staat voor Long Term Evolution en is de technologie die 4G mogelijk maakt. Met een privé LTE-netwerk heeft uw bedrijf dus eigenlijk een eigen 4G-netwerk. Het grote voordeel van LTE boven bestaande privénetwerken over UMTS en GSM is dat de verbinding veel beter, sneller en betrouwbaarder is. Uw private LTE-netwerk maakt gebruik van het breedbandnetwerk. Om van de frequentie gebruik te kunnen maken moet u een vergunning aanvragen bij het Agentschap Telecom. Uiteraard kan Abiom u ook hierbij helpen.

Onze oplossingen voor private LTE

Abiom kan een private LTE-netwerk voor u ontwerpen, installeren en onderhouden. Hierbij bieden wij feilloze integratie met uw bestaande processen en systemen. Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Onze oplossingen voor private LTE