Cover voor

Optische en akoestische signalering

Met hoogwaardige signaleringsapparatuur kunnen uw professionals in alle situaties vertrouwen op hun voertuig en bijdragen aan de veiligheid van hun omgeving. Voor de optische en akoestische signalering op uw voertuigen baseren wij ons op de actuele ECE-R65-regelgeving en werken wij uitsluitend met de betrouwbare technologie van marktleider Federal Signal Vama. Wij leveren de losse apparatuur, verzorgen de opbouw en helpen u bij storingen.

Cover voor

Blauwe signalering

Als elke seconde telt is blauwe signalering letterlijk van levensbelang. Wij leveren blauwe signalering en de daarbijbehorende akoestische signalering van marktleider Federal Signal Vama. Uiteraard voldoen we aan de regelgeving ECE R65 Klasse II. Wij leveren ook maatwerk. Lees hier verder over onze blauwe signalering of neem direct contact op.  

 

Blauwe signalering
Cover voor

Amber signalering

Ook voor amber signalering op werk- en veiligheidsvoertuigen kunt u bij Abiom terecht. Wij weten wat er mogelijk is en zorgen ervoor dat uw signalering voldoet aan de actuele ECE-R65-richtlijnen. Lees hier verder over onze amber signalering of neem direct contact op. 

Amber signalering